Back on Track Netdækken

Varenummer: 108572
Pris: 1 820,00 kr
Netdækkenet er særdeles populært med meget bred anvendelse. Vi sælger flere netdækkener end alle vores andre dækkener tilsammen. I løbet af sommeren er netdækkenet det perfekte dækken. Det kan bruges både som dækken som det er eller under et andet dækken, som transport dækken, sveddækken og på stald i de varme årstider.

Dækkenet kan med fordel anvendes før træning/konkurrence som en slags opvarmning af musklerne og efter for at forhindre stive og ømme muskler. Når man anvender et helt dækken får man glæde af Back on Track-effekten på både bringe, ryg, bagpart og lårets muskler.

Netdækkenet har et invendigt stoflag af polypropylen med ismeltet keramik. For maksimal åndbarhed, er der i det yderste lag stof små huller. Netdækkenet er forstærket langs halsåbningen og har foring ved manken. Dækkenet har dobbelte bringe spænder og krydsgjorde. Der er en stor halebeskyttelse med halerem og ringe til benstropper. Dækkenet har en bedre pasform end de andre dækkener, på grund af fleksibilitet i materialet.

Maskinvaskes ved 30°C på skåne program og med normalt vaskemiddel. Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel. Lufttørre, ingen tørretumbling. Strygning på max. 50°C
Farve: Sort
Lagerstatus webshop

Ikke på lager

Størrelse