Arion Adult small kylling og ris 3 kg

Varenummer: 100384
Pris: 209,00 kr
Original Adult Small Breed – Chicken & Rice er specialdesignet til de små hunderacers munde og maver. Små hunde har et højere stofskifte end store hunde, og har derfor brug for relativt flere kalorier og proteiner pr. kg kropsvægt. Original Adult Small Breed indeholder en tilpasset tæt koncentration af næringsstoffer for at opfylde hundens høje energibehov.

Original Adult Small Breed – Chicken & Rice er et monoprotein produkt, hvor alt animalsk protein kommer fra kylling og alt vegetabilsk protein kommer fra ris. Et monoprotein produkt er mere allergivenligt, end produkter hvor man blander proteinkilder, da det minimerer risikoen for kløe og irriteret hud. Derudover er foderet glutenfrit.

Chicken & Rice er baseret på kylling, som er en meget velsmagende og letfordøjelig proteinkilde. Som en ekstra bonus for stofskiftet og immunforsvaret, stimulerer kylling skjoldbruskkirtlen og har et højt indhold af antioxidanter. Den anden hovedingrediens er ris. Ris er den vegetabilske ingrediens, som hunde har lettest ved at fordøje. Kulhydrater fra ris er meget let omsættelige, og så er ris rig på mineraler og vitaminer som calcium, fosfor, jern, niacin, thiamin, riboflavin og D-vitamin. Endelig stimulerer ris balancen i tarmslimhinden og forbedrer hele fordøjelsessystemet.

Original Adult Small Breed er tilsat præbiotika. Præbiotika er ufordøjelige kostfibre, som er med til at gavne miljøet i tarmene ved at stimulere væksten af de gode tarmbakterier (probiotika).

100% naturligt og derfor uden kunstige smagsforstærkere, farvestoffer eller konserveringsmidler.
Lagerstatus webshop

3 på lager