Nordic E-Cobs 20 kg

Varenummer: 101234
Pris: 459,00 kr
Nordic E-cobs består af pelleteret esparsette, der opblødes for tildeling af hurtigtvirkende elektrolytter samt væske.

Fiberrigt og proteinholdigt tilskud til de fleste heste

Indhold: 10 kg / 20 kg.

Ingen stivelse men et overflod af fiber.
Nordic E-cobs er pelleteret esparsette. Esparsette er en bælgplante nært beslægtet med lucerne, men indeholder ingen østrogen-forstyrrende stoffer (Fytoøstrogener) Den esparsette vi anvender i vores produkter indeholder under 0,1 % stivelse og er sammensat af lange komplekse kulhydrater, der tilfører stabil energi 8-10 timer efter indtag, uden at påvirke blodsukkeret og er samtidig en stor fordel for hestenes mave-tarm-funktion.

Nordic E-cobs er den esparsette på markedet med den højeste andel af kondenserede tanniner (som i esparsetten bevirker sødme), et stof der først og fremmest øger udnyttelsen af proteiner og gør disse nemmere tilgængelige for hesten. Tanninerne bevirker også, at der skabes et orme fjendtligt miljø, hvorved en tilhæftning og fuld livscyklus besværliggøres.

Let opblødte smagfulde elektrolytter.
Nordic E-cobs skal opblødes og består i et perfekt mash-lignende tilskud til din sports-hest hele året rundt, især i de perioder de har behov for at yde lidt ekstra eller skal øge intensiteten af arbejdet.
Væskeindtag og tildelingen af elektrolytter sikres til din hest der eksempelvis skal ride lange distancer. Elektrolytterne findes naturligt i planten, og produktet er nænsom bearbejdet til pelleteret esparsette, og er opblødt på blot kort tid.

CASE: Mere udholdenhed og mindre restituering Elisabeth beretter om hendes 10-årige distance hest Samson, der altid har manglet energi på de ekstra lange distancer. “Energien holder hele vejen, og det er nu muligt at lokke lidt ekstra væske på turen. Der er hurtig opblødning og meget velduftende, han elsker det og der virker som om, at han ikke længere er så træt dagen derpå som han plejer” Nordic E-cobs har gjort at Samson nu kan holde tempoet på hele distancen, og nu med succes kan gennemføre en LA uden problemer. Samson bliver i dag fodret med Nordic Bodyfix, og bliver suppleret med Nordic E-cobs hvor behovet opstår ved stævner.


Anvendelse:

MANGE langkædede fibre
Ideelt grovfoder supplement til alle heste, året rundt
Skal opblødes, perfekt til mash
Tildeler væske og naturlige elektrolytter
Sikrer og forbedrer en sund tarmflora
Velegnet til højtydende heste for bedre proteinudnyttelse
Nænsomt pelleteret uden bindemidler
Som en del af en 100 % stivelsesfri foderplan
Nordic Horse fodervejledning:
Kan tildeles alle heste efter behov, dagligt eller som enkelt tilskud:
10-150 gram / 100 kg hest dagligt

VIGTIGT! Skal opblødes og bør indfodres langsomt
Opblødning i vand i forholdet 1:1 i ca 10 minutter.FAKTABOKS: Tanniner.
Tanniner er et stof af den kemiske gruppe kaldet fenolske forbindelser, og er det stof vi dagligt kalder bitterstoffer, som nok mest er kendt fra te og vin-produktion. Fælles for fenolske forbindelser er, at de kan binde sig til proteiner og bundfældes i en opløsning ved en neutral til basisk pH værdi. Dette betyder at proteinerne i foder med et indhold af tanniner, bindes, og er komplette til nedbrydning af mikroorganismerne i stortarmen, hvorved de ikke belaster hestens indre organer. Tanniner dannes af planter som forsvar mod planteædere og som et antimikrobielt middel mod patogene (sygdomsfremkaldende) mikroorganismer og især svampe. Hermed er indholdet af tanniner i hestenes foder forebyggende mod uønsket svampe- og bakterie-vækst. Esparsette indeholder som den eneste kendte plante sødende kondenserede (ikke hydrolyserbare) tanniner og er derfor spiselig for også heste og andre planteædere, men bibeholder stadig de effektive egenskaber

Bemærk venligst: Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, har de brug for at ”ånde”. De bør derfor opbevares tørt, køligt og hævet fra jorden - i den originale emballage som er tilpasset hvert enkelt produkt.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.
Lagerstatus webshop

Ikke på lager