EquiGluco Sense 5 kg

Varenummer: 100914
Pris: 579,00 kr
Unikt i sit indhold af Resveratrol - en kraftig antioxidant der i studier har vist særlig positiv effekt på insulin niveauet i blodet.
ß-glukaner der understøtter en sund fordøjelse, et velgungerende immunforsvar samt et stabilt blodsukker.
Potente gavnlige antioxidanter i form af bl.a. Curcumin og Piperin. Disse boostes yderligere af Vitamin C samt naturligt forekommende Vitamin E (tocotrienol).
Omega 3 fedtsyrer udvundet fra hamp og har mange gavnlige egenskaber, bl.a. gavnlig indvir ning på blodets sammensætning (viskositet og fedtsyresammensætnning).
Effektiv Ultrabond Toksinbinder der afhjælper optagelsen af uønskede stoffer fra foder og miljø. Denne unikke toksinbinder har vist at kunne binde mere end 50 % flere toksiner end andre typisk anvendte toksinbindere.
Kollagen der fungerer som kroppens egen ”lim” - vigtig især for optimal tilhæftning af cellerne i hovens basalmembran. Har også en positiv indvirkning på sener og ligamenter, især ved tilhæftningsstederne på knoglen.
Vitamin B-kompleks sikrer generelt sundt kredsløb - også helt ud til hovene.
Naturlig Buffer og Prebiotika (oligosakkarider) der sikrer optimal pH i tarmen for velfungerende tarmflora og fordøjelse.

ANVENDELSE
En del heste er udfordret med deres stofskifte og de problemstillinger det kan medføre. Dette stiller krav til det foder disse heste indtager, idet man ønsker at sikre så stabilt og lavt et blod sukker som muligt. På trods af optimal fodring er der til tider fortsat brug for ekstra støtte til stofskiftet samt hestens hovkompleks.
Lagerstatus webshop

72 på lager