Sam´s Field Adult M. Beef&Veal

Varenummer: 109292
Pris: 499,00 kr
Sam’s Field Adult Medium Beef & Veal er tørfoder til mellemstore hunderacer på omkring 10 til 25 kg. I foderet er der tilsat ( 26%) tørret oksekød og (20%) tørret kalvekød. Det giver ikke bare hunden de nødvendige mineraler og proteiner, det giver også en uovertruffen smag, der slår kylling med flere længder.

Med Sam’s Field Adult Medium Beef & Veal får hunden også kartofler samt ris. Kartoflerne bidrager med talrige næringsstoffer, som vitaminer, kalium og jern etc. Derudover indeholder kartofler gode kostfibre og meget lidt fedt. Perfekt til den arbejdende hund, der har brug for energi gennem hele dagen.
Indholdet af ris i foderet er med til, at bidrage positivt til hundens fordøjelse og tarmflora. Risen har et naturligt indhold af kulhydrater og fibre, som giver hunden noget at arbejde med.

Grøntsager er afgørende for hundens velbefindende, hvorfor du finder en bunke af dem i Sam’s Field hundefoder. Foderet fyldt med græskar, spinat, broccoli og grønne ærter. Det giver hunden en masse vitaminer, antioxidanter og mineraler. Grøntsagerne er med til at understøtte et godt immunforsvar, fordøjelse og energiforhold gennem hele dagen.
Lagerstatus webshop

4 på lager