Live cat adult and

Varenummer: 101520
Pris: 169,00 kr
ProBiotic LIVE er et Super Premium komplet tørfoder af bedste kvalitet med And.
Denne variant er fedtreduceret og derfor velegnet til neutraliseret katte. Foderet har god smag og er baseret på naturlige ingredienser uden tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler.

Det helt unikke ved ProBiotic LIVE kattefoder er det høje indhold af levende gavnlige mælkesyrebakterier (Probiotika). Tilførslen af disse optimerer din kats fordøjelse og styrker dens immunforsvar. Det har krævet mange års forskning og udvikling, at kunne sikre tilførslen og stabiliseringen af disse mælkesyrebakterier, men det har nu betydet et unikt kattefoder med garanti for den bedste hjælp til din kats velfærd. Probiotika er dokumenteret at kunne støtte kattens fordøjelse, optimere næringsoptaget, nedsætte risikoen for foderintolerancer og forbedre hud og pels.

Udover de tilsatte mælkesyrebakterier, indeholder ProBiotic LIVE Adult And et højt indhold af kød, hvilket sikrer den bedste proteinkilde. Foderet er baseret på råvarer af højeste kvalitet og en tilførsel af omega fedtsyrer der gavner kattens hud og pels.

ProBiotic LIVE til kat er sammensat så kattens urinveje støttes - Urinary control – ved at holde urinens pH på 6-6.5. Der er ydermere hjælp i forhold til at modvirke dannelsen af hårboller - Hairball control.

ProBiotic LIVE kan anvendes til alle katteracer og også katte med foderintolerance.

Produktet forhandles også i en 400 g- og 2 kg pose

https://agroland.dk/live-cat-adult-and-400-gr.html
https://agroland.dk/live-cat-adult-and-2-kg.html
Lagerstatus webshop

4 på lager

Størrelse