Hercules Mejsebolde u/net 50 stk

Varenummer: 100678
Pris fra 72,50 kr
1 st
85,00 kr/st
2+
72,50 kr/st
Mejsebolde er en traditionel kilde til føde om vinteren, som hjælper mange fugle til at overleve de koldeste måneder, men kan fodres med hele året. Faktisk er det høje fedtindhold i mejsebolde med til at levere den energi, som fuglene har behov for, for at kunne opretholde den rette kropstemperatur. Mejseboldene er lavet med en blanding af rent fedt fra oksekød, frø og stykker af nødder.

Hercules mejseboller er en klassisk og effektiv måde at støtte havens fugle både gennem vinterens kolde måneder, og når der yngles. Hver af de 50 mejseboller i denne pakke er fyldt med en energirig blanding af rent oksefedt, frø og nødder, som giver en nærende og kalorierig fødekilde.

Det høje fedtindhold i mejsebollerne sikrer, at fuglene får den nødvendige energi til at opretholde deres kropsvarme og overleve de koldeste perioder.

Disse mejseboller tiltrækker en bred vifte af fugle, og bidrager til at holde dem sunde og stærke hele sæsonen. Med Hercules mejseboller kan du nyde synet af livlige fugle, der kommer forbi din have for at nyde en velsmagende og energifyldt snack.
Lagerstatus webshop

77 på lager